top of page

Így vásárolj Bitcoint bankkártyával

A közelmúltban megérte követni bennünket. A Bitcoinnal kilenc nap alatt 25 százalékot kerestünk, a Ripple-lel pedig 24 óra alatt 5 százalék profitra tettünk szert a napokban. Ha érdekel a Bitcoin és a kriptovaluták világa, elmondjuk hogyan vágj bele, minden kiskapu és veszély nélkül.


Hogyan vásárolj Bitcoint és más kriptovalutákat?


A Kriptovaluta gyorstalpalónkban korábban írtunk a digitális valutákról, a Bitcoinról, az Ethereumról és társairól. Most azt írjuk le, hogy hogyan érdemes biztonságosan befektetni és megvásárolni első valutáinkat.


Magyarországon már csaknem 50 Bitcoin ATM is üzemel, többsége Budapesten, de a magas tranzakciós költségek miatt nem javasoljuk ezt a módot. A legbiztonságosabb és legolcsóbb mód az online tőzsdéken vásárolni és tárolni a kriptovalutákat, illetve Bitcoint.

Amit viszont jó szívvel javaslunk az az amerikai Binance. Ha még nem hallottál róla, ez a világ legnagyobb és legbiztonságosabb kriptovaluta-tőzsdéje.


A regisztráció teljesen ingyenes, egyetlen email címmel néhány másodperc alatt számlát is nyithatunk.
Amennyiben már rendelkezel kriptóval, vagy már éltél a 10 dollár Bitcoin ajándék promócióval, akkor javasoljuk, hogy a meglévő kriptóidat is vezesd át a Binance tőzsdére és ott kereskedj vele, a rendkívül alacsony jutalék miatt.

Az az örömteli hírünk, hogy az egyébként is alacsony jutalékot tovább csökkentheted, ha a Binance ajánlói linkünkön keresztül regisztrálsz.


2. lépés: hitelesítés


Amikor a regisztráció megvolt, már használhatod a tőzsdét a korábban megvásárolt valutáiddal, de ha most vásárolsz először, akkor először hitelesíteni kell magadat. Ehhez kattints jobb felül a profilodra és válaszd ki az Identification-t.

Ezután töltsd ki a Basic Info részt, ahol a személyes adataidat kell megadni, majd az ID & Face Verficationt, ahol a rendszer fotót fog kérni a személyigazolványodról, és lehet, hogy egy szelfit is készítened kell.

Ne feledd, ez a pár perces metódus garantálja, hogy a rendszer biztonságos maradjon, számodra pedig, hogy néhány perc múlva akár bankkártyával megvásárold a Bitcoinodat.

3. lépés: bankkártyás vásárlás


Ha mindent elvégeztél, a Binance hitelesíti a profilodat és már vásárolhatsz is.

A bal felső sarokban kattints a Buy Crypto fülre, válaszd ki, hogy mekkora összegben fektetsz be, milyen valutát vásárolsz és add meg a bankkártyaadataidat.


Amint rányomsz a BUY gombra, te is csatlakoztál a kriptotulajdonosok csapatába. Gratulálunk hozzá!


4. lépés: bravó, kriptovaluta-tulajdonossá váltál!


Gratulálunk! Mostantól kereskedhetsz vagy hosszú távon tarthatod teljesen ingyen a befektetéseidet.

 
 

  • Facebook

Tudtad?

Nagyjából 25 millió dollármilliomos ember él a világon, miközben  összesen csak 21 millió darab bitcoin létezhet.

Idézet

Ne azt takarítsd meg, amit nem költöttél el, hanem költsd el azt, amit nem takarítottál meg.

Warren Buffett

binance_kriptolio4.jpg
bottom of page