top of page

A Bitcoin 10.000 dolláron

A legnagyobb kriptovaluta 3 nappal a felezés előtt elérte a 10.000 dolláros lélektani határt. Korábbi elemzésünkben 8.000 dolláron járt az árfolyam, akkor éppen a 10.000 dolláros célt jósoltuk meg. Aki akkor befektetett, mindössze 9 nap alatt 25 százalékos profitra tehetett szert.

Korábbi cikkünket itt olvashatjátok el.


A Bitcoin hetek óta növekedő pályán van, a koronavírus-járvány mélyén 4.400 dolláron volt a Coinmarketcap szerint, de a Binance-en 3782 dolláron is megvásárolható volt a valuta a szerencsések számára. Mindenesetre kiemelkedő, 120-160 százalékos profiton áll az, aki akkor vásárolt Bitcoint.


Május 11-én érkezik a Bitcoin négyévente esedékes felezése, ettől a naptól kezdve kétszer olyan nehéz lesz bányászattal Bitcoinhoz jutni, mert a rendszer a felére csökkenti a hálózatban résztvevő szerverek díjazását. Ahogy korábban elemeztük, a fordulónapig emelkedés várható, majd vélhetően egy komolyabb korrekció történhet, 7.500-8.000 dollár környékére. Az kérdéses, hogy meddig emelkedhet a Bitcoin a következő három napban. Lehet, hogy ez volt a csúcs, de nem csodálkoznánk azon sem, ha második nekifutásra áttörné a 10.000 dolláros szintet és újabb százalékokat emelkedne. A következő ellenállás 10.500 dollár környékén található.


JAG

 
  • Facebook

Tudtad?

Nagyjából 25 millió dollármilliomos ember él a világon, miközben  összesen csak 21 millió darab bitcoin létezhet.

Idézet

Ne azt takarítsd meg, amit nem költöttél el, hanem költsd el azt, amit nem takarítottál meg.

Warren Buffett

binance_kriptolio4.jpg
bottom of page