Tippünk egy nap alatt 5 százalékot hozott

Emlékeztek a tegnapi kereskedési tippünkre? A Ripple árfolyamát elemeztük és 5 százalékos profitra számítottunk. Amennyiben követtétek tippünket, 24 óra alatt 5 százalékos profitra tehettetek szert.


A Ripple (XRP) árfolyama kitörés előtt állt és úgy tűnt, hogy támaszt talált 0,1950 dolláros szintnél. A technikai analízis – a mozgóátlagok és tendenciák figyelembevételével – remek kereskedési lehetőséget adott nekünk.


Tegnapi tippünk a következő volt:

  • Ripple vásárlás 0,195 és 0,198 dollár között

  • Stop/limit állítása 0,1925 dollárra

  • Profit realizálás 0,2025 és 0,2050 szinteken, vagy tartani és további emelkedésre várni

Az árfolyam kitörésére nem kellett sokat várni


Ma délelőtt 11 órakor kitört és két órán belül elérte a 0,2050-es célárunkat, sőt jelenleg 0,2070 környékén jár. Aki itt kiszállt, az már zsebre is tehette az 5 százalékos profitot. Ha valaki még tartja a kriptovalutákat, annak érdemes a stop/limit-et felhúznia 0,2050-re és hátradőlnie. Ez esetben az árfolyam korrekciójánál is miénk a fix 5 százalék profit, de bízhatunk további emelkedésben.


Ha nem szeretnétek lemaradni a legközelebbi tippünkről, kövessetek minket a Facebookon, a tippek megjátszásához pedig regisztráljatok ingyen (sőt, öt százalék visszatérítésért!) a Binance tőzsdén.


Köszönjük, hogy velünk tartottatok, hamarosan újabb kereskedési tippel jelentkezünk!

  • Facebook

Tudtad?

A becslések szerint már 100 millió ember birtokol Bitcoint a világon, és naponta 400 ezren használják a valutát. 

A pontos számokat az anonimitás miatt senki sem ismeri.

Idézet

A kedvenc tartási periódusom, az örökké.

Warren Buffett