top of page

Erőre kaptak a kriptók

Vasárnap este emelkedésbe kezdtek a kriptovaluták és azóta sem csökken a lendület. Kérdés, hogy meddig tart a szárnyalás, de az biztos, hogy jól járt minden befektető és kereskedő, aki csaknem bármely kriptovalutával rendelkezett a napokban.


A Bitcoin vasárnap óta 3%-ot emelkedett, de az elmúlt 24 órában is csaknem 1,5% pluszban áll. Nagyot ment az Ethereum, amit mi is sejtettünk előre: két nap alatt több mint 7%-ot emelkedett, a Bitcoinhoz képest is növelte az értékét. Nagyon jól teljesített a Cardano (ADA) is, egyetlen nap alatt 8%-ot emelkedett az értéke. A top 20 kriptovaluta közül a csúcstartó a Bitcoin SV és a Chainlink. Előbbi 17%-ot (!) emelkedett tegnap óta, utóbbi "mindössze" 15%-os profitot hozott a befektetőknek.

A húsz legnagyobb kriptovaluta teljesítménye.

Forrás: Coinmarketcap.com


Sok jel utal arra, hogy a szárnyalás hamarosan véget érhet, de nincs kizárva, hogy folytatódnak az emelkedő trendek. A Bitcoin esetében a 9.400 dolláros szint áttörése mutathatja a trend folytatását, az altcoinok, kisebb valuták esetében ugyanakkor a Bitcoin dominancia csökkenése további emelkedéseket hozhat, így jól járhat az Ethereum, az XRP, a Stellar, vagy például a Neo.


JAG


 
  • Vásárolj kriptovalutákat bankkártyával, 5% visszatérítéssel a világ legbiztonságosabb tőzsdéjén. Ehhez kattints ide vagy a képre:

  • Facebook

Tudtad?

Nagyjából 25 millió dollármilliomos ember él a világon, miközben  összesen csak 21 millió darab bitcoin létezhet.

Idézet

Ne azt takarítsd meg, amit nem költöttél el, hanem költsd el azt, amit nem takarítottál meg.

Warren Buffett

binance_kriptolio4.jpg
bottom of page