top of page

Tippünkkel 15% profitra hajtunk

A legutóbbi kereskedési tippünk 9 nap alatt 25 százalékot hozott, illetve egy másikkal mindössze 1 nap alatt 5 százalék profitot érhetett el mindenki, aki követett bennünket. Most egy középtávú ötlettel jelentkezünk, amivel az XRP-t, azaz a Ripple-t kereskednénk le 15 százalék profitért cserébe. Ezúttal Bitcoin ellenében nyitunk pozíciót, azaz ha van Bitcoinod, vagy most vásárolnál, tarts velünk és gyarapítsd a tőkédet 15%-kal.


A Ripple (XRP) hónapok óta csendben van, nem igazán mozdul semerre, azonban tudjuk, hogy minden szunnyadó árfolyam megindul egyszer. Most pedig több jel utal arra, hogy közeledik a várt ébredés. Egy XRP jelenleg 2100 satoshi körül mozog és két erős támaszunk is van: a felső támasz, és egyben a célárunk is 2380 satoshi, ezt célózzuk be mi is. Természetesen számulnunk kell az esetleges negatív szcenárióval is. Ha lefele tartana az árfolyam akkor az esés az ábrán pirossal jelölt 2040-es szint alatt kezdődhet, ezért ide tesszük a stop limitet.

Stop limit megbízás esetén nem kell a tőzsdén online lenni, így a rendszer akár éjszaka alvás közben is teljesíti a megbízást. Ennek köszönhetően megakadályozható, hogy a tervezettnél többet veszíts a tőzsdén.
Beállítása: Binance -> Markets -> BTC -> XRP -> SELL -> Stop-limit
A Stop jelenti azt az értéket, ahol a megbízásod aktiválódik, a Limit pedig az általad tetszőlegesen választott összeg, amennyiért eladnád a valutádat. Tehát jelen példánkban Stop érték 2040, Limit érték pl. 2030-2035. Ez esetben teret hagysz az árfolyamnak ha zuhanásban lenne, de ilyenkor is mindig a lehető legmagasabb értéken fog teljesülni a megbízás.

Miért emelkedhet az XRP?


Az emelkedő trend jele a záródó diagonál és az RSI divergencia. Ezek alapján a következő 2-3 hétben kiléphet az árfolyam a háromszögből és mi azt gondoljuk, hogy ez felfele fog megtörténni. Ez esetben pedig a 2380-as szintig semmilyen ellenállásba nem ütközik az XRP árfolyama.


Szóval akkor mi a tipp és mekkora a kockázat?

  • XRP/BTC kereskedési pár

  • Platform: Binance

  • Vásárlás: 2.100

  • Célár: 2.380

  • Sell stop-limit állítás: 2.040 (Stop); 2.035 (Limit)

  • Elérhető profit: 15%

  • Maximum veszteség: 2,8%

Ahhoz hogy ezt a kereskedést megjátszd, regisztrálj a legalacsonyabb jutalékkal dolgozó tőzsdén, a világelső Binance-en. Ha az ajánlói linkünkön keresztül regisztrálsz, kevesebb mint 1 ezrelék jutalékot von le a tőzsde. Ehhez ide kattints és egyben vásárolj Bitcoint is.


Mennyit érdemes befektetni?


Meg kell említenünk, hogy a cikk nem minősül befektetési tanácsnak és mindenki saját felelősségre nyisson pozíciót. Általában azt javasoljuk, hogy csak annyi pénzt szánj kereskedésre, amennyinek az elvesztése sem okozna megélhetési gondokat. Ugyanakkor ezt a tippünket is úgy adtuk meg, hogy a legrosszabb esetben is minimális veszteséggel zárhassuk a kereskedést, így ha eszerint jársz el, nem érhet váratlan fordulat. Aranyszabály szerint pedig a havi bevétel legfeljebb 5-10 százalékát javasolt befektetési, kereskedési célokra szánni.


Jó kereskedést és sok zöld gyertyát kívánunk mindenkinek!


JAG

 
  • Vásárolj Bitcoint közvetlenül bankkártyával a világ legbiztonságosabb tőzsdéjén. Ehhez kattints ide vagy a képre:

 

  • Facebook

Tudtad?

Nagyjából 25 millió dollármilliomos ember él a világon, miközben  összesen csak 21 millió darab bitcoin létezhet.

Idézet

Ne azt takarítsd meg, amit nem költöttél el, hanem költsd el azt, amit nem takarítottál meg.

Warren Buffett

binance_kriptolio4.jpg
bottom of page