top of page

Így duplázhattál a tippünkkel

Aki megfogadta korábbi tippünket mostanra megduplázhatta a befektetésének értékét.


Az Ethereum 220 dollár volt amikor a Kriptolion megjelent Az Ethereum lehet a legbiztosabb befektetés? című cikkünkben vásárlásra buzdítottuk olvasóinkat.

Azon olvasóink, akik megfogadták a tanácsot, három hónap alatt megduplázhatták pénzüket, ugyanis a múlt héten a valuta értéke elérte a 450 dollárt is.

Korábbi elemzésünkben kiemeltük, hogy több jel mutat az Ethereum rendkívüli alulértékeltségére, amelyet nem indokol semmilyen fundamentális érv. Kitértünk arra is, hogy 2021 tavaszán várható az Ethereum fejlesztése, az Ethereum 2.0 rendszer indulása, amely komoly innovációkat és ezáltal értéknövekedést hozhat. Cikkünkben az akár 1.400 dolláros szintet sem tartottuk elképzelhetőnek, és most, hogy három hónap alatt megduplázta értékét a valuta, úgy tűnik közel sem elérhetetlen ez a célár.

A korábbi cikkünk óta eltelt 90 nap alatt pontosan 113% emelkedést ért el a coin. Forrás: Tradingview


Az Ethereum az elmúlt napokban némi visszaesés után jelenleg 400 dollár környékén vásárolható, de természetesen kisebb összegből is vásárolhatunk Ethereum töredéket, mivel csaknem korlátlanul osztható a kriptovaluta.


Ha most vásárolnál Ethereumot vagy más kriptovalutát, a világ legbiztonságosabb és egyszerűen kezelhető Binance tőzsdét ajánljuk, amelyre ajánlói linkünkön keresztül regisztrálva 5% visszatérítést is kapsz minden kereskedés után. Az egyperces regisztrációhoz kattints ide vagy a képre.

 
 

コメント


  • Facebook

Tudtad?

Nagyjából 25 millió dollármilliomos ember él a világon, miközben  összesen csak 21 millió darab bitcoin létezhet.

Idézet

Ne azt takarítsd meg, amit nem költöttél el, hanem költsd el azt, amit nem takarítottál meg.

Warren Buffett

binance_kriptolio4.jpg
bottom of page