top of page
  • András

Befektetési tipp: NEO

Számos kriptovaluta komoly emelkedést produkált az elmúlt hetekben, hónapokban, de van egy remek kiszemeltünk, akinek csak most indulhat meg az emelkedése.


A NEO-t korábban a kínai Ethereumként emlegették, a 100 millió darabban kibocsátott kriptovaluta PoS-ként működik, tehát birtoklása esetén folyamatos jövedelmet is termel (osztalékszerűen). Ennek ellenére az elmúlt időszakban a lassabban, kevesebbet emelkedő kriptók közé tartozott. Hiteles, tapasztalt és komoly csapat áll a projekt mögött, a NEO pedig a 3.0 fejlesztésével és annak idei debütálásával nagyot léphet előre a kriptovaluták között.

Mindezek ellenére azonban a NEO árfolyama még mindig meglepően alacsonyan jár és az elmúlt időszakban csak hátulról figyelte a többi altcoin menetelését. Ez nagy lehetőség lehet az időben befektetők számára.

A NEO a következő?


Gyakran merül fel a kérdés a kereskedőkben, hogy honnan lehet tudni, hogy melyik coin lesz a következő, amelyik pumpol, hogy lehet időben beszállni egy kriptovalutába, és szép profitot csinálni?!


A választ természetesen senki sem tudja biztosra, de éppen az ilyen, szárnyalást és a kereskedők tömegét megelőző befektetésekkel, valamint türelemmel lehet elcsípni a következő nagy meneteléseket, mint amilyen véleményünk szerint a NEO is lehet a következő időszakban.


Nincs más hátra, mint előre


Ha a grafikont megfigyeljük, a NEO emelkedéséhez minden adott: lassú konszolidáció, visszatesztelés, korábbi csúcs feletti zárás és volumen. A fejlesztéseknek köszönhetően, valamint a technikai analízis folytán a topkereskedők egybehangzó véleménye szerint hamarosan óriásit emelkedhet a kriptovaluta.


Mennyi lehet az annyi?


A jelenleg 25 dollár környékén kereskedett NEO első ellenállása a 30-32 dolláros sávban lehet, ha ezt leküzdi, akkor 44, 72, majd 160 dolláros szintek következnek, de hosszabb távon az 580 dolláros szint is reális lehet.

Amennyiben a jóslatok legalább részben valóra válnak, a NEO értéke a többszörösét érheti a következő hetekben-hónapokban.

Természetesen a cikk nem minősül befektetési tanácsnak, mindenkinek javasoljuk, hogy maga is járjon utána az adott kriptovalutáknak, olvasson és elemezzen, majd pedig saját belátása és felelőssége szerint döntsön egy adott kereskedésről.


Ha mindezek tudatában NEO-t vásárolnál, a Binance platformot ajánljuk, ahol biztonságosan, bankkártyával is vásárolhatsz kriptovalutát.

 

  • Facebook

Tudtad?

Nagyjából 25 millió dollármilliomos ember él a világon, miközben  összesen csak 21 millió darab bitcoin létezhet.

Idézet

Ne azt takarítsd meg, amit nem költöttél el, hanem költsd el azt, amit nem takarítottál meg.

Warren Buffett

binance_kriptolio4.jpg
bottom of page