Új hozamrekord? 1600% 24 óra alatt

Megszoktuk, hogy szinte minden napra jut plusz, vagy éppen mínusz 30-40%-t teljesítő kriptovaluta a piacon, de az elmúlt 24 órában egy egészen új szintre léphetett az, aki figyelmes volt.


Kedden ugyanis megjelent a Binance-en egy gyakorlatilag ismeretlen coin, a Serum (SRM). A tőzsdei nyitóár 5 dollár volt, viszont azonnal egészen 0.11 dollárig zuhant a valuta ára, tehát már ennyiért hozzá tudott jutni bárki.A megdöbbentő rész csak ezután következett: jelenleg, 24 óra elteltével a valuta már 1.9 dollár(!) környékén jár, tehát csaknem a 18-szorosát éri egyetlen nap után a coin. Belegondolni is hihetetlen az ilyen mértékű profit elérése, és különösen bosszantó, hiszen

bárki, akinek van internet hozzáférése, megjátszhatta volna ezt a trade-et és egy nap alatt megtizennyolcszorozhatta volna a befektetését.

Mi nem ismerünk ennél nagyobb növekedést ilyen rövid idő alatt, ha Ti igen, írjátok meg a Facebook-on kommentben. Ha pedig te is megjátszanád a következő hasonló kereskedést, regisztrálj a Binance-re.

JAG

  • Vásárolj kriptovalutákat bankkártyával, 5% visszatérítéssel a világ legbiztonságosabb tőzsdéjén. Ehhez kattints ide vagy a képre:


  • Facebook

Tudtad?

A becslések szerint már 100 millió ember birtokol Bitcoint a világon, és naponta 400 ezren használják a valutát. 

A pontos számokat az anonimitás miatt senki sem ismeri.

Idézet

A kedvenc tartási periódusom, az örökké.

Warren Buffett