top of page

Szerdáig jutalékmentesen vehetsz Bitcoint

A Binance rég nem látott akciót hirdetett: szerdáig ha bankkártyával vásárolsz Bitcoint, vagy más kriptovalutát, 0% jutalékot kell fizetni. Ilyen lehetőség ritkán adódik, így érdemes lehet kihasználni a promóció adta előnyöket.


Jellemzően ha Bitcoint akarunk vásárolni biztonságos platformon, akkor 1-2% jutalékért cserébe tehetjük ezt meg. Most ezt a jutalékot engedi el teljes mértékben a világ legnagyobb kriptotőzsdéje. A promóció egész pontosan úgy zajlik, hogy elsősorban a Visa bankkártyás vásárlások után digitális dollárban visszatérítik a jutalékot, amit azonnal jóváírnak a vásárló számláján.


A magyar idő szerint 2020. július 1-én 12:00-kor záródó promóció értékét erősíti, hogy az elmúlt hetekhez képest esett a Bitcoin értéke, jelenleg 9.100 dolláron kereskedik a legfontosabb coint, így relatíve kedvező áron juthatunk hozzá, továbbá jutalékot sem kell fizetni a vásárláskor.


Aki arra spekulál, hogy a Bitcoin esése folytatódik, annak javasoljuk, hogy most vásároljon a Binance-en BUSD vagy USDT valutákat (a dollár értékét követő digitális pénzek), amelyet most szintén jutalék nélkül kaphat meg, később pedig a várt alacsonyabb árfolyamon Bitcoinba válthat át.


Ha élnél a promócióval, kattints ide vagy a lenti képre, és vásárolj jutalékmentesen Bitcoint, és egyéb kriptovalutákat. Ezen a linken keresztül regisztrálva ráadásul minden további kereskedésed után 5% visszatérítést is kapsz, korlátlan ideig.

JAG

 
 

Comments


  • Facebook

Tudtad?

Nagyjából 25 millió dollármilliomos ember él a világon, miközben  összesen csak 21 millió darab bitcoin létezhet.

Idézet

Ne azt takarítsd meg, amit nem költöttél el, hanem költsd el azt, amit nem takarítottál meg.

Warren Buffett

binance_kriptolio4.jpg
bottom of page