Szerdáig jutalékmentesen vehetsz Bitcoint

A Binance rég nem látott akciót hirdetett: szerdáig ha bankkártyával vásárolsz Bitcoint, vagy más kriptovalutát, 0% jutalékot kell fizetni. Ilyen lehetőség ritkán adódik, így érdemes lehet kihasználni a promóció adta előnyöket.


Jellemzően ha Bitcoint akarunk vásárolni biztonságos platformon, akkor 1-2% jutalékért cserébe tehetjük ezt meg. Most ezt a jutalékot engedi el teljes mértékben a világ legnagyobb kriptotőzsdéje. A promóció egész pontosan úgy zajlik, hogy elsősorban a Visa bankkártyás vásárlások után digitális dollárban visszatérítik a jutalékot, amit azonnal jóváírnak a vásárló számláján.


A magyar idő szerint 2020. július 1-én 12:00-kor záródó promóció értékét erősíti, hogy az elmúlt hetekhez képest esett a Bitcoin értéke, jelenleg 9.100 dolláron kereskedik a legfontosabb coint, így relatíve kedvező áron juthatunk hozzá, továbbá jutalékot sem kell fizetni a vásárláskor.


Aki arra spekulál, hogy a Bitcoin esése folytatódik, annak javasoljuk, hogy most vásároljon a Binance-en BUSD vagy USDT valutákat (a dollár értékét követő digitális pénzek), amelyet most szintén jutalék nélkül kaphat meg, később pedig a várt alacsonyabb árfolyamon Bitcoinba válthat át.


Ha élnél a promócióval, kattints ide vagy a lenti képre, és vásárolj jutalékmentesen Bitcoint, és egyéb kriptovalutákat. Ezen a linken keresztül regisztrálva ráadásul minden további kereskedésed után 5% visszatérítést is kapsz, korlátlan ideig.

JAG


  • Facebook

Tudtad?

A becslések szerint már 100 millió ember birtokol Bitcoint a világon, és naponta 400 ezren használják a valutát. 

A pontos számokat az anonimitás miatt senki sem ismeri.

Idézet

A kedvenc tartási periódusom, az örökké.

Warren Buffett