• JAG

Újra emelkedésben a kriptók

Úgy tűnik véget ért a két napos korrekció, ismét jelentősen emelkednek a kriptovaluták. Ahogy tegnap is megírtuk, egy jelentős korrekciónak lehettünk tanúi, amely után ma már ismét az árfolyamok felívelése folytatódik.


Tegnapi cikkünkben elemeztük a jelentős, 20-30 százalékos esések okait, amelyben arra jutottunk, hogy bár fájdalmas veszteségnek tűnik a piaci korrekció, valójában ezek a legjobb időzítések a kriptovaluták vásárlására.

Tegnapi elemzésünket több ezren olvastátok, amit ezúton is köszönünk! Ha Te még nem olvastad, itt teheted meg: Zuhanórepülésben a kriptók: most érdemes vásárolni?

Egy nappal később azt mondhatjuk, hogy a jóslatunk bevált: az elmúlt 24 órában megváltozott a piac iránya és jelen sorok írásának pillanatában 10-20-30 százalékos emelkedéseken vannak túl a kriptovaluták, így jól járt aki tegnap vásárolt - gyakorlatilag bármely - kriptovalutát.


A bitcoin 5,48 százalékot emelkedett az elmúlt nap során, a top 10 kriptovaluta (a stabilcoinon kívül) pedig 10 százalék felett teljesített.

A Binance Coin közülük is kiemelkedik, a Binance valutája mindössze 24 óra alatt 26 százalékot emelkedett.

A top 10 kriptovaluta teljesítménye az elmúlt 24 órában. Forrás: Coinmarketcap


Az emelkedés jó eséllyel folytatódik, a bitcoin megcélózhatja a 60.000 dolláros szintet, míg az altcoinok szárnyalása (amelyek az elmúlt 24 órában is már túlteljesítették a bitcoin emelkedését) pedig csak most kezdődhet.


Ha most vásárolnál kriptovalutát, mi a legbiztonságosabb, ingyenes Binance tőzsdét ajánljuk, ahol VISA bankkártyát is kapsz ajándékba, amelyről kriptovalutával automatikus átváltással vásárolhatsz bárhol a világon.


Regisztrálj ezen a linken keresztül, hogy visszatérítést is kapj minden tranzakciód után!


  • Facebook

Tudtad?

A becslések szerint már 100 millió ember birtokol Bitcoint a világon, és naponta 400 ezren használják a valutát. 

A pontos számokat az anonimitás miatt senki sem ismeri.

Idézet

A kedvenc tartási periódusom, az örökké.

Warren Buffett

binance_kriptolio4.jpg