top of page
  • JAG

Újra emelkedésben a kriptók

Úgy tűnik véget ért a két napos korrekció, ismét jelentősen emelkednek a kriptovaluták. Ahogy tegnap is megírtuk, egy jelentős korrekciónak lehettünk tanúi, amely után ma már ismét az árfolyamok felívelése folytatódik.


Tegnapi cikkünkben elemeztük a jelentős, 20-30 százalékos esések okait, amelyben arra jutottunk, hogy bár fájdalmas veszteségnek tűnik a piaci korrekció, valójában ezek a legjobb időzítések a kriptovaluták vásárlására.

Tegnapi elemzésünket több ezren olvastátok, amit ezúton is köszönünk! Ha Te még nem olvastad, itt teheted meg: Zuhanórepülésben a kriptók: most érdemes vásárolni?

Egy nappal később azt mondhatjuk, hogy a jóslatunk bevált: az elmúlt 24 órában megváltozott a piac iránya és jelen sorok írásának pillanatában 10-20-30 százalékos emelkedéseken vannak túl a kriptovaluták, így jól járt aki tegnap vásárolt - gyakorlatilag bármely - kriptovalutát.


A bitcoin 5,48 százalékot emelkedett az elmúlt nap során, a top 10 kriptovaluta (a stabilcoinon kívül) pedig 10 százalék felett teljesített.

A Binance Coin közülük is kiemelkedik, a Binance valutája mindössze 24 óra alatt 26 százalékot emelkedett.

A top 10 kriptovaluta teljesítménye az elmúlt 24 órában. Forrás: Coinmarketcap


Az emelkedés jó eséllyel folytatódik, a bitcoin megcélózhatja a 60.000 dolláros szintet, míg az altcoinok szárnyalása (amelyek az elmúlt 24 órában is már túlteljesítették a bitcoin emelkedését) pedig csak most kezdődhet.


Ha most vásárolnál kriptovalutát, mi a legbiztonságosabb, ingyenes Binance tőzsdét ajánljuk, ahol VISA bankkártyát is kapsz ajándékba, amelyről kriptovalutával automatikus átváltással vásárolhatsz bárhol a világon.


 

  • Facebook

Tudtad?

Nagyjából 25 millió dollármilliomos ember él a világon, miközben  összesen csak 21 millió darab bitcoin létezhet.

Idézet

Ne azt takarítsd meg, amit nem költöttél el, hanem költsd el azt, amit nem takarítottál meg.

Warren Buffett

binance_kriptolio4.jpg
bottom of page