top of page
  • András

Hónapok óta először pozitív a kriptopiac

Utoljára 2021. novemberben volt a piaci hangulat olyan jó, mint most, úgy tűnik véget érhetett a kriptovaluták negatív időszaka.


A Crypto Feed & Greed Index a mai napon csaknem öt hónap után ismételten Greed jelzést adott, elérve a 60-as pontot (1-től 100-ig tartó skálán) tehát enyhe kapzsiságra utaló jelek mutatkoznak a kriptovaluta piacon. Ez rendkívül pozitív hír a befektetőknek, és azoknak is, akik most döntenének úgy, hogy kriptovalutákat vásárolnának.


Nem véletlen, hogy javult a hangulat


Cikkünk írásakor a Bitcoin 6%-os emelkedésben van egyetlen nap alatt, meghaladva a 47.000 dollárt, az Ethereum 6,4%-ot, a BNB 4,5%-ot, a Solana 9,4%-t, a NEXO 3%-ot, a QANX pedig 7,2%-ot emelkedett az elmúlt 24 órában.

A Fear & Greed (Félelem és Kapzsiság) Index a kriptopiaci, elsődlegesen a bitcoin-piaci hangulatot méri több tényező súlyozása alapján. A statisztika része a piaci volatilitás változása, a kereskedési volumen, a közösségi médiában szereplő kriptovaluta hírek, és a trendelemzések.

Öt hónapja nem volt ilyen bizakodó a piac


Utoljára 2021. november 16-án volt pozitív hangulatban a piac, azóta rendkívül negatív időszak van mögöttünk, amely a mai nappal újra pozitív irányba tört ki. Ez nagyon erős jel arra, hogy

akár egy több hónapig tartó felfelé ívelő időszak kezdődhet a kriptovaluták piacán.

Még nem késő beszállni


Az elmúlt hónapokban a legtöbb kriptovaluta befektető nehéz időket élt át, sokan az árfolyamok esése miatt eladták a tokeneket, ezzel további eséseket élt át a piac. Most azonban jó jelek mutatkoznak arra, hogy ismételten érdemes legyen kriptovalutákat vásárolni, aki pedig úgy érezte, hogy kimaradt a korábbi felívelésekből, most esélyt kap, hogy kedvező áron vegye meg az első kriptóit.


Amennyiben most vásárolnátok kriptovalutát, csapatunk a Binance felületét ajánlja, ugyanakkor több megbízható tőzsdére is kínálunk egyedi kedvezményeket.


A cikk nem minősül befektetési tanácsnak ezért fontos, hogy mindenki legfeljebb akkora összeget kockáztasson, amekkorának az esetleges elvesztése sem jelentene megélhetési problémákat. Jó kereskedést és sok hozamot kívánunk! Ha bármilyen kérdésed van, írj nekünk!

 


Comments


  • Facebook

Tudtad?

Nagyjából 25 millió dollármilliomos ember él a világon, miközben  összesen csak 21 millió darab bitcoin létezhet.

Idézet

Ne azt takarítsd meg, amit nem költöttél el, hanem költsd el azt, amit nem takarítottál meg.

Warren Buffett

binance_kriptolio4.jpg
bottom of page