top of page

Szerezz ingyen Bitcoint néhány perc alatt

A Coinbase a világ egyik legnagyobb kriptotőzsdéje, ahol most ingyen Bitcoint kaphatsz néhány perc alatt. Az ingyen pénzhez mindössze be kell fizetnünk, majd akár azonnal ki is utalhatjuk a teljes összeget, így valóban nincs apróbetűs rész.


A kaliforniai online tőzsde a világ egyik legsikeresebb applikációja lett, mert egyszerű és megbízható módon kínál lehetőséget bárkinek, Bitcoin és egyéb kriptopénzek vásárlására, tőzsdézésre, tárolásra. Mi sem bizonyítja jobban sikerüket, hogy már több mint 30 millióan használják a platformot akik már 150 milliárd dollárt forgattak meg a tőzsdén. Gyakran hirdetnek meg nagyvonalú promóciókat is.

Most bárki 10 dollár értékben ingyen Bitcoint kap, aki regisztrál a Coinbasere az alábbi linken keresztül.

Az ingyen Bitcoint azonnal jóváírja a tőzsde, egyetlen feltétel, hogy összesen 100 dollár értékben be kell fizetni a tőzsdére. A regisztráció egyszerű, a 100 dolláros értéket több lépcsőben is be lehet fizetni, és

akár azonnal ki is utalhatjuk bankszámlánkra az ajándékpénzzel megnövekedett teljes tőkénket, és az apróbetűs rész is megengedi a gyors pénzszerzést.

Ha abban bízunk, hogy a Bitcoin értéke növekedni fog, akkor bent is tarthatjuk a tőkét, vagy átvihetjük a Binance-re, a világ legjobb tőzsdéjére, hogy ott kereskedjünk a megnövekedett tőkénkkel.


Hogy mi a trükk a dologban? Meglepő módon semmi, egyszerűen ezzel a promócióval gyűjt újabb ügyfeleket a világ egyik legnagyobb tőzsdéje. Csak rajtunk múlik, hogy élünk-e a lehetőséggel. Ezek azok a promóciók, amelyeket nem érdemes kihagyni, különösen az ilyen válságos időkben, amikor minden pénznek örülni kell.


Az ingyen 10 dollárért (3.300 forintért) katt ide: Coinbase

 

A Binance tőzsdén most 5% visszatérítést is kaphatsz, és elég mindössze egy email cím a regisztrációhoz. Ehhez ide kattints: Binance


  • Facebook

Tudtad?

Nagyjából 25 millió dollármilliomos ember él a világon, miközben  összesen csak 21 millió darab bitcoin létezhet.

Idézet

Ne azt takarítsd meg, amit nem költöttél el, hanem költsd el azt, amit nem takarítottál meg.

Warren Buffett

binance_kriptolio4.jpg
bottom of page