top of page
  • JAG

Telegramosok nyomták fel az XRP árát

Egy telegramos csoport, a szombaton indított Buy & Hold (t.me/pumpxrp) összehangolt vételt hirdetett meg az XRP-ben. A csoport hihetetlenül gyorsan szerveződött, 24 óra alatt elérte a Telegramon maximális 200 ezer főt, emiatt a közösség egy új csatornára költözött (t.me/pumpxrpofficial). Hamarosan újabb komoly emelkedést produkálhat a valuta.


A csoport célja az volt, hogy a Dogecoinhoz hasonlóan az XRP árfolyamát is felpumpálják. A már múlt hét szombaton ismert terv szerint itteni idő szerint ma 14:30-kor kezdik el venni a kriptodevizát, és a csoport tagjai tartják is a befektetésüket.

Nos, a nagy dobás jól besült, az történt ugyanis, hogy sokan már a nagy esemény előtt elkezdtek vásárolni, ezzel a pénteki záróárhoz képest a mai csúcsig 2,7-szeresére emelkedett az árfolyam, 28 dollárcentről 76 centig, ezután viszont eladási hullám indult és az XRP árfolyama azóta 36 centig zuhant vissza.


Igazán jól azok jártak, akik már jó előre, vagy a szombati bejelentéskor vettek az XRP-ből, és a nagy pump idején már adták a kriptodevizát.


Jöhet a következő hullám?


Az XRP (Ripple) ellen még decemberben indított eljárást az amerikai tőzsdefelügyelet (SEC), a kriptodevizás vállalat most először, februárban szólalt meg hivatalosan az ügyről. Az SEC azzal vádolja a Ripplet, hogy 1,3 milliárd dollárnyi forrásbevonást bonyolítottak le törvénytelenül, amikor nem regisztrált digitális értékpapírokat értékesítettek befektetőiknek. A vád hatására az XRP piaci értéke akkor a felére zuhant.


Ennek ellenére több jel utal arra, hogy az XRP pozitívan jöhet ki a bírósági ítéletből. A Ripple most azt nyilatkozta, hogy az XRP egy kriptodeviza, ezért felügyelete nem tartozik az SEC hatásköre alá. Elsősorban azzal érvelnek, hogy a brit, a szingapúri és a japán felügyelet sem ellenőrzi az XRP-t, arra hivatkozva, hogy virtuális pénz, az SEC hozzáállása szembe megy a nemzetközi konszenzussal.


Hozzáteszik: az SEC „elferdítette a tényeket”, amikor a vádeljárást összejárták, kontextusból kiragadott idézetekből állapítottak meg konklúziókat, melyeket „sem a tények, sem a törvény nem támaszt alá.”

„Várjuk, hogy bemutassuk az álláspontunkat a bíróságon” – zárja érvelését a Ripple jogi tanácsadója.Amennyiben valóban sikerül elkerülni a felelősségre vonást, az XRP komoly emelkedést produkálhat, így az járhat jól, aki még az ítélet előtt XRP-t vásárol. Az egyik legnépszerűbb technikai elemző tette közzé jóslatát az XRP-ről, amelyben egy korrekció után (ez pontosan meg is történt azóta) 1,7 dollár fölé is emelkedhet a kriptovaluta. A jóslat teljesülése esetén csaknem 400% profit hozamot is hozhat a XRP a következő hónapokban.


Ha most vásárolnál XRP-t, ide kattintva a Binance-en akár bankkártyával is fizethetsz a coinokért, a megvásárolt XRP-t pedig azonnal jóváírják a Binance számládon.


Szólj hozzá a Facebookon! 

Vásárolj Bitcoint vagy egyéb valutát a Binance-en, a világ legnagyobb, és legmegbízhatóbb, biztosítással rendelkező tőzsdéjén! Ha elakadsz, írj nekünk a Facebookon!


Commentaires

Les commentaires n'ont pas pu être chargés.
Il semble qu'un problème technique est survenu. Veuillez essayer de vous reconnecter ou d'actualiser la page.
  • Facebook

Tudtad?

Nagyjából 25 millió dollármilliomos ember él a világon, miközben  összesen csak 21 millió darab bitcoin létezhet.

Idézet

Ne azt takarítsd meg, amit nem költöttél el, hanem költsd el azt, amit nem takarítottál meg.

Warren Buffett

binance_kriptolio4.jpg
bottom of page