top of page
  • JAG

Gate.io bemutató és referral code

A Gate.io kriptotőzsde áttekintése


A Gate.io az egyik legrégebbi, 2013 óta működő kriptográfiai tőzsdeként indult Kínában, 2017 óta pedig az amerikai Gate Technology Inc. vállalat alá tartozik. Azóta az egyik leggyorsabban növekvő kriptoplatform, a világ 10 legnagyobb tőzsdéje között tartják számon, a több mint 6 millió felhasználó pedig rendszeresen megtöbbszörözi egy listázott kriptovaluta árfolyamát. Cikkünkben a világ egyik legbiztonságosabb tőzsdéjét, a Gate.io-t mutatjuk be.


A felületen már több mint 150 különböző kriptovaluta vásárolható, kereskedhető, az oldalon kínálnak margin kereskedést tőkeáttételt, kriptovaluta kamatozást (staking) és egyéb pénzügyi szolgáltatásokat is. Jelenleg már a világ 10 legnagyobb kriptovaluta tőzsdéje közé tartozik a kiemelkedő volumenét tekintve.


Apró kritika, hogy a platform felülete kissé zsúfolt, ennek ellenére tapasztalatunk szerint 10 perc alatt kiismerhető a felület a kezdő kereskedők számára is. Az oldal erőssége, hogy a Gate.io-t elsősorban akkor szokták először felkeresni a kriptovaluták iránt érdeklődők, amikor egy kisebb coint a top 3 tőzsdék előtt először ott listáznak először, a vásárlás/eladás reményében pedig érdemes nyitni egy Gate.io számlát is. Fontos kiemelni, hogy jelenleg már 6 millió felett van a tőzsdén kereskedő felhasználók száma, ez pedig komoly potenciált jelent minden Gate.io listázás esetén.

Érdekesség, hogy a Kriptolio elemzése szerint amennyiben egy új kriptovalutát listáznak a Gate.io oldalon, átlagosan 15X-ös áremelkedést ér el az első órában, majd jellemzően 2-3X-os árfolyamon stabilizálódik az adott coin értéke,

ez pedig önmagában mutatja a Gate.io kiemelkedő szerepét a nemzetközi kriptopiacon.


Megbízhatóság, befizetés, kifizetés


A tőzsde a világ 2. legbiztonságosabb felületének számít a mértékadó CER értékelése alapján. Bár nem kötelező az ügyfélazonosítás, tehát egyetlen email címmel is regisztrálhatunk, amennyiben nagyobb összegben kereskednénk, mindenképpen érdemes végigmenni a hitelesítési (Verification) folyamaton, amely során be kell fotózni a személyi igazolványt, amellyel egy szelfit is kell készíteni. Ha ez megvan, megnyugodhatunk és nagy tételben is (1.000 dollár felett) azonnal be- és ki tudunk fizetni bankkártyával és banki átutalással is, magyar számlákra is, illetve kereskedhetünk a kiszemelt kriptovalutával.


10% kedvezményt kapsz, ha most regisztrálsz

A Gate.io különböző partnerségek segítségével is terjeszkedik, ennek köszönhetően most a Kriptolio jóvoltából 10%-os egész életen át tartó kereskedési visszatérítést kap mindenki, aki a következő linken keresztül regisztrál a honlapra:



Amennyiben a referral ID-t, referral CODE-ot kérdezi a rendszer, ezt írd be: 8431721


Ha elakadtál, vagy kérdésed van, írj nekünk a Facebookon és szívesen segítünk! Jó és megfontolt kereskedést, sok szerencsét kívánunk!

 

gate io referral code referral id visszatérítés link gate io bemutató megbízható qanx qanx vásárlás

  • Facebook

Tudtad?

Nagyjából 25 millió dollármilliomos ember él a világon, miközben  összesen csak 21 millió darab bitcoin létezhet.

Idézet

Ne azt takarítsd meg, amit nem költöttél el, hanem költsd el azt, amit nem takarítottál meg.

Warren Buffett

binance_kriptolio4.jpg
bottom of page