top of page

Sokak kedvence: a NEOHa van egy coin, ami pusztán a birtoklásával profitot termel, emellett egy profi csapat és valós felhasználás is áll mögötte, az a NEO. Most a "zöld aranyat", avagy a "kínai Ehtereumot" mutatjuk be olvasóinknak.


A NEO-t, amelyet eredetileg „AntShares” -nek hívtak, Da Hongfei alapította 2014-ben. Valójában 2017 júniusában alakult át az NEO az AntShares-ről a NEO-ra. A NEO volt Kína első kriptovalutája, és lett az Ethereum közvetlen versenytársa. Az Ethereumhoz hasonlóan a NEO érme sokkal több, mint egy egyszerű digitális valuta, és ez a tényező jelentősen befolyásolja a NEO értékét, amely jelenleg 6 dollár környéki árfolyamon (1.800 forint/db) vásárolható.

A NEO alapvetően blokklánc alapú platform, amely lehetővé teszi a fejlesztőknek, hogy okosszerződéseket és decentralizált alkalmazásokat hozzanak létre. Az okosszerződések a jövő egyik legfontosabb fejlesztése lehet, és számos valós helyzetben és vállalkozásban alkalmazhatók. Az Ethereum volt az intelligens szerződések eredeti alkotója, és ezért nevezik a NEO-t gyakran „kínai Ethereumnak”.


Megjegyzés: Az okosszerződések azok a szerződések, amelyek keményen kódolva hajtják végre magukat, ha bizonyos - előre beállított - feltételek teljesülnek. Tehát nincs szükség harmadik fél bevonására.


A NEO a Bitcointól nagyon különbözik. Ennek oka az, hogy a Bitcoin egyetlen célja digitális valutaként való felhasználás, azzal a törekvéssel, hogy a pénz (pl. dollár vagy a forint) alternatívává váljon. Mint már említettem, a NEO-nak még sok más használati esete van amellett, hogy digitális valutaként funckionál. A NEO néhány fő jellemzője a következő:


A legtöbb más kriptopénzzel ellentétben a NEO érme nem osztható. Tehát nem végezhető átutalás például 0,5 NEO vagy 0,11 NEO összegben. A NEO hasonlónak tekinthető bármely cég részvényeihez, amelyek nem oszthatók fel. Van egy második kriptovalutája a NEO közösségnek: a GAS. Ha NEO érmét tartasz a Binance-en, vagy bármely kriptotárcádban, akkor GAS termelődik, amelyet felhasználhatsz NEO blokklánc tranzakciókra, vagy eladhatod és ezáltal fix profitot termeltél magadnak.


Mivel a GAS 0.00000001-ig osztható, a GAS-tokenek felhasználhatók a hálózat alkalmazásai által generált tranzakciós díjak megfizetésére. Csakúgy, mint az Ether használata az Ethereum hálózaton, a GAS-t a NEO hálózaton használják. Míg az Ethereum lehetővé teszi a programozók számára, hogy csak egy nyelven kódolhassanak - Solidity, a Neo lehetővé teszi a fejlesztőknek, hogy intelligens szerződéseket kódoljanak C ++, C #, Go, Java és más általános programozási nyelvek segítségével. A NEO alapjait szem előtt tartva, térjünk tovább, hogy látjuk, milyen teljesítménye volt eddig.


NEO befektetési előzmények

Ha 2017. júliusában fektettél volna be a NEO-ba, amikor annak ára körülbelül 6 dollár volt, akkor a 100 dolláros befektetése 2018 januárjában körülbelül 2700 dollárra nőtt volna. 2600% -os hozammal jár a beruházás megtérülése!


A NEO az első nyílt forráskódú blokklánc-platform, amelyet Kínában fejlesztettek ki, és amely a kínai kormány bizalmát is élvezi. Ez tette a NEO-t Kína legnépszerűbb érmévé, amely a kriptovaluták egyik legnagyobb piaca. Az Ethereum népszerű lett, mert megígérte, hogy többet kínál, mint a Bitcoin, olyan platformon keresztül, amely lehetővé teszi a decentralizált alkalmazások fejlesztését. A NEO ugyanazt csinálja, mint az Ethereum, de jobb módon. Ez teszi a NEO-t a befektetők, a fejlesztők és a felhasználók körében kedvencé.


Ha szeretnéd megvenni az első NEO coinjaidat, akkor regisztrálj ingyenesen a Binance-en és légy a NEO közösség tagja.BitDegree

  • Facebook

Tudtad?

Nagyjából 25 millió dollármilliomos ember él a világon, miközben  összesen csak 21 millió darab bitcoin létezhet.

Idézet

Ne azt takarítsd meg, amit nem költöttél el, hanem költsd el azt, amit nem takarítottál meg.

Warren Buffett

binance_kriptolio4.jpg
bottom of page